Lydighed

Lydighedstræningen i OcH har base i en positiv, sjov og motiverende tilgang til arbejdet med hundene, og derved til det samarbejde vi ønsker at styrke hver eneste gang vi er i marken sammen.
 
Ud over det, træner vi målrettet hen imod at kunne udføre de lydighedsøvelser der er beskrevet i DcH’s konkurrenceprogram. Vi træner p.t. i klasserne C til E og du kan læse mere om de enkelte øvelser i programmet her…
 
Vi træner lydighed hele året, og det er trænerene der i samråd planlægger hvordan, hvor og på hvilke tidspunkt de enkelte hold træner. Vi træner i næsten al slags vejr og det er kun mørkets frembrud i vinterhalvåret der begrænser os. Derfor er der typisk aftentræning i hverdagene fra 1. april til 1. oktober, og weekendtrining i formiddagstimerne fra 1. oktober til 1. april. Du vil derfor kunne opleve skiftende træningsdage og tider i løbet af et træningsforløb.
 
Klubben har i øjeblikket 8 aktive trænere der har lydighedshold. Du kan i træningsoversigten herunder se hvem og hvornår de har hold.

Hvis du ønsker at gå på lydighedsholdene skal du kontakte vores træningsleder, enten via mail, eller kontakt formular under "Om os" 

Nyheder

Sponsorer