Til medlemmerne i OCH

By | 18. april 2017

 

Vi har brug for alle medlemmers hjælp til en lille sag.
Til brug i træning og konkurrencer mangler vi landbrugsjord til sporarealer, og er på udkig efter nogle landmænd vi kunne lave en aftale med.

Det er som regel problemet at landmanden har lejet jagtretten ud til en jæger, og derfor er noget tilbageholdende med at lade os gå på hans marker.

Vi har brug for hjælp til at holde udkig og åbne ører, hvis I kender nogle med jord eller jagtretten, i en omkreds af 15 km af klubben, hvis ikke I selv vil tage kontakt, så få et telefonnummer så tager vi kontakten og forsøger at få lov at bruge deres arealer.

Alle afgrøder og jorde kan bruges, og vi viser stort hensyn til både vildt og beplantningen, og bruger kun arealerne efter aftale, og i aftalte perioder.

For at kunne træne varieret har vi brug for flere forskellige typer mark.

Vi har både brug for marker vi kan bruge jævnligt til træning, og marker nogle få gange om året til konkurrencer.

Vi har vanskeligt ved at få den rigtige kvalitet i konkurrencerne med vores egne græsarealer da der er for mange dyr, heste og hundeluftere.

Så kender du en landmand, jæger, eller ser en på marken så få et telefonnummer,så vi kan prøve at spørge. Sig også til hvis I har andre gode ideer til hvordan vi kan skaffe sporarealer.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen OCH