Lydighed

ArneogFenja0110

Lydighedstræningen i OcH har base i en positiv, sjov og motiverende tilgang til arbejdet med hundene, og derved til det samarbejde vi ønsker at styrke hver eneste gang vi er i marken sammen.

Ud over det, træner vi målrettet hen imod at kunne udføre de lydighedsøvelser der er beskrevet i DcH’s konkurrenceprogram. Vi træner p.t. i klasserne C til E og du kan læse mere om de enkelte øvelser i programmet her…

Vi træner lydighed hele året, og det er trænerene der i samråd planlægger hvordan, hvor og på hvilke tidspunkt de enkelte hold træner. Vi træner i næsten al slags vejr og det er kun mørkets frembrud i vinterhalvåret der begrænser os. Derfor er der typisk aftentræning i hverdagene fra 1. april til 1. oktober, og weekendtrining i formiddagstimerne fra 1. oktober til 1. april. Du vil derfor kunne opleve skiftende træningsdage og tider i løbet af et træningsforløb.

Klubben har i øjeblikket 8 aktive trænere der har lydighedshold. Du kan i træningsoversigten herunder se hvem og hvornår de har hold.

Er du interesseret i at træne lydighed i OcH, så skal du tilmelde dig og din hund HER.