Kennelhoste

Kennelhoste Der er den tid på året hvor risikoen for kennelhoste er størst, og vi har i øjeblikket også enkelte hunde som er ramt, derfor denne beskrivelse af hvordan i skal forholde jer til det i OCH. Kennelhoste er meget smittefarlig og er en række forskellige virus og infektions sygdomme, nogle af disse er dækket… Read More »

DM Nordisk

Der afvikles i samarbejde med Nordfyns DCH DM i Nordisk spor og rundering. Det finder sted i weekenden den 14/4 og 15/4.

Konkurrence på Langeland den 3. september 2017.

Endnu en gang et flot resultat til Odense ved C, B og A konkurrencen på Langeland den 3. september 2017.   C-Klassen: Ditte Asaa med Thor – nr. 3 med 124,20 point. Brian Herbøl med Gammi – nr. 4 med 123,75 point.   B-Klassen: Ole Jensen med Cirkeline – nr. 1 med 177,80 point.  … Read More »

Hundens dag 2017

Danmarks civile hundeførerforening Odense afdeling søndag den 13 august 2017 kl 10 til 13 Kom til en sjov og spændende dag, hvor du kan opleve en masse hunde gøre det de syntes er allermest sjovt, nemlig udfordrende og positiv træning og øvelser. Vi har sammensat et program hvor du kan opleve de forskellige typer af… Read More »

Til medlemmerne i OCH

  Vi har brug for alle medlemmers hjælp til en lille sag. Til brug i træning og konkurrencer mangler vi landbrugsjord til sporarealer, og er på udkig efter nogle landmænd vi kunne lave en aftale med. Det er som regel problemet at landmanden har lejet jagtretten ud til en jæger, og derfor er noget tilbageholdende… Read More »