DM Nordisk

Der afvikles i samarbejde med Nordfyns DCH DM i Nordisk spor og rundering. Det finder sted i weekenden den 14/4 og 15/4.

Konkurrence på Langeland den 3. september 2017.

Endnu en gang et flot resultat til Odense ved C, B og A konkurrencen på Langeland den 3. september 2017.   C-Klassen: Ditte Asaa med Thor – nr. 3 med 124,20 point. Brian Herbøl med Gammi – nr. 4 med 123,75 point.   B-Klassen: Ole Jensen med Cirkeline – nr. 1 med 177,80 point.  … Read More »

Hundens dag 2017

Danmarks civile hundeførerforening Odense afdeling søndag den 13 august 2017 kl 10 til 13 Kom til en sjov og spændende dag, hvor du kan opleve en masse hunde gøre det de syntes er allermest sjovt, nemlig udfordrende og positiv træning og øvelser. Vi har sammensat et program hvor du kan opleve de forskellige typer af… Read More »

Til medlemmerne i OCH

  Vi har brug for alle medlemmers hjælp til en lille sag. Til brug i træning og konkurrencer mangler vi landbrugsjord til sporarealer, og er på udkig efter nogle landmænd vi kunne lave en aftale med. Det er som regel problemet at landmanden har lejet jagtretten ud til en jæger, og derfor er noget tilbageholdende… Read More »

Arbejds dag i OCH, lørdag 22 April klokken 09:00

Fælles: vindue mod mark (rude / glas skiftes, nogen der kan dette ?) el installationer: kontakt- radiator traktor checkes – (olie skift + filter) vej lappes (vi laver vej med hjælp af trillebører og plade vibrator) terrasse tag tjekkes buske rydes SÅ HVIS I TAGER VÆRKTØJ MED TIL DIVERSE OPGAVER (hånd værktøj + trailer+ busk… Read More »

Hvalpetræning i Odense Civile Hundeførerforening

Odense civile Hundeførerforening har travlt med nye hvalpe, men vi er stadig på udkig efter hvalpe af alle racer og blandinger, som vi kan hjælpe. Derfor starter vi løbende hold med hvalpetræning. Alt træning foregår med positiv indlæring og der vil blive arbejdet med flg. områder: Kontaktøvelser Gå pænt i snor Sit og dæk Leg imellem hund… Read More »

B Konkurrence 30 April 2017

Odense civile Hundeførerforening inviterer hermed til konkurrence i   Konkurrence i klasserne: B: Kredskonkurrence  Søndag d. 30. april 2017 Konkurrencen starter kl. 8:00 Der kan købes morgenmad fra kl. 7:00   Sted:  DcH Odense Pårupvej 70, 5210 Odense NV Tilmeldingsgebyr / Startgebyr: B klassen:  150,- kr   Forplejning: Der er mulighed for at købe: Morgenmad Middagsmad:… Read More »